Kategórie
 
 
 
 
 

Čistá kuchyňa v reštaurácii

V súčasnosti sa zvyšuje povedomie spotrebiteľov a mnohí ľudia venujú väčšiu pozornosť kvalite a bezpečnosti jedál, ktoré sa podávajú v reštauráciách. Pri výbere miesta na obed alebo večeru sa zákazníci riadia nielen chuťou jedál, ale aj podmienkami, v ktorých sa podávajú a pripravujú. Čistá kuchyňa je nevyhnutná na zabezpečenie kvality a bezpečnosti podávaných jedál a preto sme tu my, ako jedna zo spoločností, ktorá ponúka profesionálne výrobky na udržanie čistoty.

Špecializujeme sa na dodávky čistiacich chemikálií určených na zabezpečovanie hygieny a bezpečnosti aj v reštauračných zariadeniach.

Medzi bohatou ponukou nami ponúkaných čistiacich prostriedkov od firmy Clinex rozlišujeme tie, ktoré perfektne fungujú v danom odvetví:

Čistiace prostriedky. Za zmienku stojí Clinex Fast Gast. Účinne odstraňuje všetky mastné nečistoty. S ním môžu používatelia efektívne udržiavať kuchyne, dosky, kuchynské spotrebiče a iné tvrdé povrchy, ktoré prichádzajú do styku s potravinami.

Dezinfekčné prostriedky. Udržiavanie najvyšších hygienických štandardov v kuchyni je rozhodujúce. Tu je potrebné osobitne spomenúť čistiaci a dezinfekčný prostriedok Clinex DEZOTable. Eliminuje baktérie, vírusy (vrátane koronavírusov), huby a iné potenciálne nebezpečné mikróby, čo pomáha udržiavať čistotu a bezpečnosť.

Ostatné produkty. Clinex ponúka aj mnoho ďalších produktov, ako sú čistiace prostriedky na ruky a produkty na údržbu kuchynských spotrebičov. Skvelým príkladom toho je profesionálny čistič grilov a rúr Clinex Grill. Vďaka tomu môžu reštaurátori udržiavať tieto zariadenia bez škvrny čisté a spĺňať najvyššie hygienické štandardy.

Závery hovoria jasne – udržiavanie čistoty v reštauračnej kuchyni je kľúčovým prvkom pri zabezpečovaní kvality a bezpečnosti podávaných jedál. Produkty Clinex sú vynikajúcou podporou v tomto procese a reštaurácie, ktoré investujú do ich používania, sa môžu tešiť zo spokojných zákazníkov a dobre fungujúceho podniku.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia